Onbewuste wordt zichtbaar

Thumb_inactief_jpeg
ODC maakt zichtbaar hoe ons gedrag geënt is op bewuste én onbewuste drijfveren. Daarmee leren we onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde niet-natuurlijke kwaliteiten.  Met die kennis krijgen persoonlijke groei en teamontwikkeling hardheid en realiteitszin. Zij zorgt bovendien voor een beweging van binnenuit zodat die uit kracht voortkomt, natuurlijke richting heeft en duurzaam is in effect.
Odin Company heeft een instrument ontwikkeld waarmee kwaliteiten van mensen gemeten kunnen worden.

... niets nieuws toch? 
Toch wel, want dit instrument kan ook die competenties aangeven die weliswaar ontwikkeld zijn, maar ingezet worden als aangepast gedrag. Dit maakt dat de deelnemer werkelijk inzicht krijgt in zijn competenties.

En dat is nieuw...?
Jazeker. Wanneer we een medewerker inzetten op bijvoorbeeld communicatie maar zij zet deze kwaliteit inzet vanuit aangepast gedrag, zal dit niet optimaal zijn en op termijn tot stress of zelfs burn-out leiden. Er zijn vele competentiemethoden, metingen en analyses, maar ODC® is een methode die de natuurlijke competenties zichtbaar maakt. En met 'natuurlijk' bedoelen we het onderscheid tussen kerncompetenties en aangepast gedrag. Veel organisaties gingen u voor en vergrootten daardoor hun inzicht in individueel functioneren, functioneren van teams, talenten, conflicten, performanceverbetering en in het benutten van beschikbaar menselijk kapitaal.
ODC® geeft u wezenlijk inzicht in competenties, drijfveren en aangepast gedrag.